Hundetrener Maren

Privattime booking

Har du behov for å trene hunden uten andre tilstede? Trenger du hjelp med atferdsproblemer? Da er privattime noe for deg. Vi tilbyr privattimer, videokonsultasjoner og passeringstrening i mindre grupper. 

Timene er på dagtid i Sande/Holmestrand (eller online). Adresse: Stokkeveien 34, 3070 Sande. Timene holdes hovedsaklig utendørs, med tilgang til kontor og et mindre treningsområde der. Videokonsultasjoner gjøres med GoogleMeet. Hjemmekonsultasjoner er ikke tilgjengelig for tiden. 

Man kan reservere max to måneder frem i tid. Du kan senere logge inn og endre eller avbestille din bestilling.  Avbestillinger mindre enn 24 timer før reservert tid vil bli fakturert og belastet i sin helhet.

Reserver en tid

Velg type time, deretter tidspunkt. Om du ikke finner ledig tid betyr det at vi er fullbooket.

Total

0.00 Kr

Proudly powered by Salon Booking System

Dersom ikke noe er ledig betyr det at det er fullbooket. Jeg tilbyr til en hver tid forelesninger via BOON. Her har jeg forelesninger om de fleste tema jeg vanligvis får spørsmål om på privattimer.

Ved oppmøte til avtalt time gjelder følgende: Vi ber om at du kommer til avtalt tid. Fordi vi bruker gårdspass som treningsområde ber vi om at du ikke møter opp tidligere enn max 10 minutter før avtalt tid. Ta med belønninger som hunden liker. Ha hunden inni bilen til annet er avtalt. Vi starter gjerne med en liten prat uten hund, der vi går igjennom utfordringen og legger en plan, før vi tar ut hunden og starter selve treningen. Pass på at hunden ikke tisser hvor som helst, da dette over tid gir skader på materialene.

For å få privattime må hunden ha grunnleggende lydighet. Det betyr at man minimum må ha gjennomført et grunnkurs eller kurs i hverdagslydighet hos en annen hundeskole eller hundeklubb, eller holde tilsvarende nivå, for å kunne booke privattime. Dette er fordi hunden må kunne noen kommandoer og øvelser for å kunne få utbytte av en-til-en trening, og for å sikre at eier kan det mest grunnleggende før en slik undervisningsform tas i bruk.

Jeg anbefaler alle å ha sett relevante forelesninger via min BOON-plattform, slik at du møter best mulig forberedt til timen. Her har jeg forelesninger om tema som: passeringstrening, nervøse hunder, voldsom atferd, bjeffing, valpeutfordringer, unghunden, belønninger, kontakt/relasjon osv. Tilgang krever medlemskap i minimum 1 måned. Da får du tilgang til alle forelesningene som ligger i plattformen. Så lenge du er medlem får du også to nye forelesninger per måned.