Hundetrener Maren

Privattime booking

Reserver en tid

Vi har dessverre fullt/tar ikke inn flere bookinger for tiden. I sommerhalvåret er jeg opptatt med tv-innspilling + oppfølging av tidligere kunder, og har derfor ikke kapasitet til nye bookinger.

TIPS: Under "Tips og råd" ligger det mye råd om det folk som regel lurer på. Der er også linker til flere av de mest populære online forelesningene mine. Sjekk det ut før du tar kontakt, så sparer du meg for litt jobb på mail, sånn at jeg får mer tid til privattimer raskest mulig 🙂

Dersom ikke noe er ledig betyr det at det er fullbooket. Jeg tilbyr til en hver tid forelesninger via BOON. Her har jeg forelesninger om de fleste tema jeg vanligvis får spørsmål om på privattimer.

Ved oppmøte til avtalt time gjelder følgende: Vi ber om at du kommer til avtalt tid. Fordi vi bruker gårdspass som treningsområde ber vi om at du ikke møter opp tidligere enn max 10 minutter før avtalt tid. Ta med belønninger som hunden liker. Ha hunden inni bilen til annet er avtalt. Vi starter gjerne med en liten prat uten hund, der vi går igjennom utfordringen og legger en plan, før vi tar ut hunden og starter selve treningen. Pass på at hunden ikke tisser hvor som helst, da dette over tid gir skader på materialene.

For å få privattime må hunden ha grunnleggende lydighet. Det betyr at man minimum må ha gjennomført et grunnkurs eller kurs i hverdagslydighet hos en annen hundeskole eller hundeklubb, eller holde tilsvarende nivå, for å kunne booke privattime. Dette er fordi hunden må kunne noen kommandoer og øvelser for å kunne få utbytte av en-til-en trening, og for å sikre at eier kan det mest grunnleggende før en slik undervisningsform tas i bruk.

Jeg anbefaler alle å ha sett relevante forelesninger via min BOON-plattform, slik at du møter best mulig forberedt til timen. Her har jeg forelesninger om tema som: passeringstrening, nervøse hunder, voldsom atferd, bjeffing, valpeutfordringer, unghunden, belønninger, kontakt/relasjon osv. Tilgang krever medlemskap i minimum 1 måned. Da får du tilgang til alle forelesningene som ligger i plattformen. Så lenge du er medlem får du også to nye forelesninger per måned.